Cautare

1435 de rezultate pentru "sandor daniel solocma" (3.02 secunde)
Daniel Stanica, Key Account Manager pe divizia de ceai si cafea cu arome, este prezent in acest week-end la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles.
Crestinii ortodocsi se pregatesc de cea mai mare sarbatoare a Bisericii, prilej pentru Patriarhul Daniel sa le transmita credinciosilor un mesaj prin care sa le aduca aminte sa se indrepte spre biserica.
Programul evenimentului cuprinde o intrevedere la Palatul Patriarhiei cu Preafericitul Parinte Patriarh Daniel si cu membrii Sinodului Permanent al Bisericii Ortodoxe Romane, vineri, 31 mai 2019, de la ora 15:45.
Nenorocirea este ca, dupa luarile de pozitie transante ale Patriarhiei Romane prin care se condamnau ferm ororile lui Corogeanu, membri ai Sfantului Sinod au ajuns la concluzia ca smerenia si rugaciunea, precum si mataniile batute de ex-popa Daniel il pot readuce pe acesta in randul duhovnicilor si al slujitorilor lui Hristos.
Declaratiile unor asemenea insi n-au nici valoarea hartiei igienice de la WC-ul lui Daniel Morar. ... Inclusiv ce poate trece prin capsorul de virgina al lui Daniel Morar. ... Prin asta, Daniel Morar a incercat sa iasa dintr-o incurcatura.
O stire recenta ne anunta ca Daniel Morar a fost delegat de catre procurorul general al Romaniei pentru a conduce mult comentata DNA inca 90 de zile.
Daniel, toti din Bucuresti. ... Daniel, acestia fiind urmariti international de catre autoritatile judiciare cipriote, pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat si talharie. ... Daniel si I. ... Daniel si I.
"Sa nu se duca arogant in Giulesti" Daniel Pancu, fost jucator si antrenor in Giulesti, a fost pe lista si s-a aratat dezamagit dupa ce nu a fost ales. ... Nu in momentul asta trebuia pus, din sezonul urmator, dar nu la inaugurare", a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.
Deputatul Tamas Sandor a declarat ca amplasarea indicatorului reprezinta un prim pas spre autonomie si ca pregateste un proiect de lege in acest sens.
In plus, Coalitia a fost citata la adresa din Strada Petöfi Sandor, unde de fapt se afla Societatea Academica Romana, al carei presedinte este Alina Mungiu Pippidi.
Pe de alta parte, presedintele UDMR Targu Secuiesc, deputatul Tamas Sandor, a declarat ca nu electoratul ungar este de vina pentru rezultatul referendumului, ci partidul de guvernamant din Ungaria.
Tamas Sandor: Doamna Mona Musca a spus aici ca barbatii sufera dupa femei dupa o anumita varsta. As vrea sa imi permiteti ca, in numele barbatilor, sa spun ca noi suferim intotdeauna dupa femei, indiferent de varsta.
Andrassy Arpad a fost sustinut si de presedintele filialei Mures a Uniunii Civice a Maghiarilor din Romania, Berekmeri Sandor, care a fost de parere ca acest proiect este o “aberatie“.
Potrivit ziarului ceh Pravo, ministrul ungar de interne, Sandor Pinter, spera ca ambele state vor indeplini cerintele tehnice pentru aderarea la Schengen in iunie.
Grupurile parlamentare ale UDMR au hotarat miercuri seara ca deputatii Atilla Kelemen si Sandor Konya-Hamar si senatorul Karoly Szabo sa participe la lucrarile legislativului european.
Deputatul UDMR Tamas Sandor a sesizat saptamana trecuta conducerea Camerei Deputatilor, sustinand ca ar fi suferit o toxinfectie alimentara dupa ce a consumat produse la restaurantul amenajat in incinta Parlamentului.
Camera Deputatilor a adoptat ieri pe articole propunerea legislativa privind reorganizarea terenurilor agricole prin comasare, apartinand deputatilor UDMR Becsek-Garda, Kelemen Attila si Tamas Sandor.
Deputatul UDMR de Cluj Konya Hamar Sandor a declarat sambata, de la tribuna Consiliului Reprezentatilor Unionali (CRU) desfasurat la Targu Mures, ca actuala Coalitie e distrusa chiar de cel care a creat-o.
"Deja am avut o initiativa care a fost inaintata Consiliului Local Oradea, in ceea priveste eliberarea, pentru studentii care au deja un abonament pe una dintre liniile OTL, a unui abonament gratuit pe linia 14, intre Piata Unirii si Universitate", spune Debreczeni Sándor, presedintele Uniunii Studentilor Maghiari din judetul Bihor.
Partidul Conservator i-a propus pe Silvia Ciornei si pe Eduard Helwig, iar pe lista UDMR se afla trei nume, senatorul Szabo Karoly si deputatii Attila Kelemen si Konya Hamar Sandor.
google-analytics.com